Dienstag, 5. März 2013

Newport International Group: Päls i comeback bland anhängare av mode med chic nya stilar




newport international group hong kong reviews

Zhang Di, en 27-årig polis i Heilongjiang, fick sin första bröllopsgåva förra månaden. I stället för en traditionell present som en bit av guld smycken, hon fick en vit, knälång mink päls av hennes make.
"Päls är ett måste för flickor i nordöstra Kina. Det är som Barbie eller en lyxig handväska i USA. Bära päls är ett fantastiskt sätt att hålla sig aktiv och chic,"log Zhang.
Zhang och hennes man är inte tillräckligt rika för att plaska ut 20 000 yuan ($3,210) pälsen kostar regelbundet men Zhang var mycket glad över denna enstaka show av extravagans.
"Jag behöver det att kämpa mot bittra vintern här, som kan nå minus 30 till minus 40 grader Celsius, sade Zhang. "Dessutom bära päls signaler rikedom så det säger alla jag har ett bra liv."
"Det är inte bara kvinnor. Unga män som också päls,"sade Hu Bin, från Changchun, kapital staden i nordöstra Kina Jilin-provinsen. "Titta på de män som bär päls på gatorna. Även om de flesta av dem ser som björnar, älskar de fortfarande att visa upp. "
Till följd av stigande efterfrågan på landets, har päls produktionsnivån i nordöstra Kina ökat stadigt med 10 procent per år sedan 2004, branschexperter sade.
Enligt International Fur Trade organisation, har sedan 2011 Kina blivit världens största pälsproduktion och konsumtion. Förra året, nått globala päls försäljningen en rekordnivå på $15 miljarder över hela världen, från 14 miljarder dollar i 2011.
Det kinesiska fastlandet, Hongkong och Sydkorea visar särskilt betydande vinster, medan i Europa och Nordamerika, omsättningen ökade pelt priserna på auktion nått rekordnivåer. Päls försäljning i Asien slog 5,3 miljarder dollar, en årsnivå ökning med 10 procent, vilket återspeglade en allmän trend i lyxvaror sektor, sade den London-baserade fur trade organisation.
"Kinas svullnad päls efterfrågan är inte bara för dyra päls plagg utan även för trim på ylletröjor eller muddar på läderhandskar," sa Mike Oaten, verkställande direktör i federationen.
"Under den veckolånga vårfest shoppingrunda, som föll den 9 januari, försäljning av päls hoppade minst 30 procent," sade Zheng Zi, en päls plagg säljare i provinsen Zhejiang. Hennes store tillhandahålls en stor rabatt 50 procent eller till och med 80 procents rabatt, men Zheng sa dyra pälsar, som oftast kostar mer än 20 000 yuan, är fortfarande inte överkomliga för de flesta kunder.
Branschexperter sade omkring 10 år sedan de flesta köpare i Kina från angränsande Ryssland, där många människor bulk upp mot frysning vintern genom att bära päls. Nu ökar kraftigt antalet kinesiska päls älskare.
"Mode är ledande på marknaden. Kombinationen av nya tekniker med päls trim och ljus och färgerna är mycket populärt på catwalk. Det har gått samman för att skapa en verklig spänning på marknaden,"säger havre.
Under de senaste åren, har designers i New York, Milano och London ökat antalet sina mönster i päls, föra den tillbaka till mode.
Havre läggas Kina har en annan smakprofil för päls. Ett ökande antal kinesiska kunder är förtjusta i ljusare färger och chic design. Västerlänningar brukar föredra brun eller svart med klassisk design.
"Människor har utvecklat en glupsk aptit för päls av alla slag, inklusive mink, räv, kanin och tvättbjörn," sa Zheng en päls plagg säljare i provinsen Zhejiang.
"Färg och stil, rosa, grönt och vitt är mycket populära. Unga kunder tenderar att köpa slim nedskärningar i stället för de gamla lös stil,"La Zheng.
Zheng sade även om försäljningen har ökat de senaste åren som människors levnadsstandard har förbättrats, kostnaden för päls har också stigit på grund av de stigande kostnaderna för råvaror och arbetskraft.
"Priset för pälsfodrar att bekläda höll klättring under de senaste åren med ett år till år tillväxt på 20 procent minst," sade Spark Fang, marknadschef för Sagafurs, en Finland auktionshus.
Trots de stigande kostnaderna och krympande vinst, är Zheng fortfarande optimistisk om den framtida utsikterna för sin verksamhet.
"De flesta köpare är vit krage arbetare. De vill att äga en bit för speciella tillfällen. Jag tror deras antal kommer att expandera, säger Zheng.
I januari hölls den 39: e Kina päls och läder produkter Fair i Peking. Det lockade ett antal europeiska och amerikanska grossister som söker bättre kommersiella mode plagg och accessoarer. Mer än 300 pälsföretag deltog i mässan och fyllde största utställningshallar.
"Den milda vintern och långsam ekonomi påverkas försäljningen av mink och andra lyxiga päls plagg i Europa och Nordamerika men försäljningen i Kina har ökat, både för päls plagg och tillbehör till päls, sade en plagget säljare tillnamnet Zhao från Nanjing stad.
"Det finns ingen mer dynamisk, växande, spännande och framgångsrikt land än Kina," sade havre. "På grund av stigande inkomster och urbanisering, päls konsumtion i 250 kinesiska sekundära städer blir stark i de närmaste 10 åren.
Enligt föreningen Kina läder köpt kineserna 1,5 miljoner pälsar i 2010 av de 2,5 miljoner säljs över hela världen. Landets marknaden för päls är väntat till vara värt 16,42 miljarder yuan 2015.
"I det nuvarande ekonomiska klimatet dessa siffror är fantastisk", sade havre. "De visar designers och kunder fortsätter deras kärleksaffär med denna vackra, hållbara och naturliga produkt. Jag är säker vi kommer se ännu starkare tillväxt nästa år eftersom priserna på den senaste auktioner slår toppar. Detta bevisar att tillverkarna är beredda att betala en premie för kvalitet eftersom människor investera i lyx på lång sikt."
newport international group hong kong reviews

FOLLOW US AT:

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen